Bozçalı Şehit Polis Hakan Telli İlkokulu
Bozçalı Kasabası Reşadiye/TOKAT

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, geleceğin aydın, üretken ve kendine güvenen bireylerini yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, milli değerlere sahip ve bu değerleri gelecek nesillere aktarabilen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, ülkesini tüm dünyada temsil edebilecek bireyler yetiştirmek.

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimizin bir kısmı kasabada kalmakta, BİR KISMI SERVİSLE İLÇE MERKEZİNE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIRLAR.

Kasabamız, Reşadiye ilçe merkezine 25, Tokat il merkezine 100 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kasabamızda 2 okul ( Bozçalı Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, Bozçalı İlk/Ortaokulu, 1 sağlık ocağı bulunmaktadır. Bunların dışında, hemen hemen bütün ihtiyaçların karşılananabileceği imkanlar mevcuttur.

Diğer Hususlar

Okulumuz Bozçalı Ortaokulu ile aynı binayı kullanmakta olup derslik sıkıntısı yoktur. 1,2,3,4. Sınıflar için 4derslikj kullanılmakta olup ayrıca 1 derslikte de Özel Eğitim Sınıfı olarak kullanılmaktadır. Okulumuzda Z Kütüphane bulunmaktadır. Spor sahası ve ayrıca geniş bir okul bahçemiz bulunmaktadır.